Vondt i hodet eller kronisk hodepine

Dame som tar av brillene og virker sliten - vondt i hodet - hodepineHodepine er noe alle oppleverer fra tid til annen, og er en av mest vanlige årsakene til at vi kontakter kiropraktor. Årsaken til hodepine er kan være mange og sammesatte, men har du hodepine hver dag er det ofte et tegn på at noe er galt og at du bør søke hjelp for dette.

Hodepine er en av de vanligste plagene som pasienter oppsøker kiropraktor for. Hos oss vil vi finne årsaken til hodepinen din og finne frem til riktig behandling.

Muskelspenninger i nakken kan lede til at du opplever hodepine, lokaliseringen kan variere fra bakhodet, tinningen eller bak øynene. Muskulatur øverst i nakken har direkte kobling til den ytterste ryggmargshinnen som dekker hjernen og dette kan ofte være en av forklaringene til hvorfor spent muskulatur i nakken kan skape hodepine symptomer. Dette er symptomer vi hos Akutt kiropraktikk kan hjelpe deg med å bli kvitt.

Har du hodepine eller vanlige ledsagende symptomer som svimmelhet, kvalme eller øresus så tar du kontakt med oss på tlf. 2407 2407. Vi kan hjelpe deg i dag.