/ Personvernerklæring

Personvernerklæring

Om Akutt Kiropraktikk

Denne personvernerklæringen omhandler databehandling for kiropraktorklinikken Akutt Kiropraktikk, etablere i 2003.

Hvilke personopplysninger vi samler inn

Akutt Kiropraktikk innhenter vanlig anonym besøksstatistikk for fra nettsiden. Dette er anonym måling av trafikken gjennom besøkendes IP-adresse, hvilke sider som leses, tid, lokasjon, referende webside, samt nettleser og operativsystem som benyttes. Vi samler ikke inn eller lagrer andre personlige data, som f.eks. navn, fødselsnummer eller e-postadresser.

Hvorfor samles opplysningene?

Opplysninger som omhandler besøksstatistikk benyttes kun i forbindelse med drift og videreutvikling av nettsiden.

Bestilling av time

Opplysninger som omhandler sensitive pasientdata ved timebestilling på nett, lagres i et elektronisk journalsystem beregnet for dette. Du har rett til innsyn i all informasjon knyttet til deg selv, og kan om ønskelig endre eller slette informasjonen om deg etter reglene i helsepersonelloven §42 til §44. Ta gjerne kontakt med oss på post@akuttkiropraktikk.no for spørsmål eller oppdatering av dine pasientdata.

Timebestilling på nett

Du kan bestille time på websiden og da benyttes et skjema til dette. Data blir mellomlagret og overført til Journalsystemet i løpet av samme dag.

Hvem har tilgang til opplysningene?

Ingen opplysninger om besøksstatistikk kan kun sees av klinikkens daglige leder og klinikkens IT-ansvarlig. Sensitiv pasientdata i journalføring er kun  tilgjengelig for behandlende terapeuter på klinikken. Alle data oppbevares i et kryptert journalsystem. Klinikkens IT-ansvarlig har skrevet en taushetserklæring med Akutt Kiropraktikk.

Deling av opplysninger

Ved behov og etter samtykke fra pasient kan personopplysninger bli delt slik at man kan få tilpasset helsehjelp fra en tredjepart. Personopplysninger vil ikke bli delt med uvedkommende.

Informasjonskapsler

Websiden til Akutt Kiropraktikk benytter informasjonskapsler i forbindelse med måling av trafikk.

Kontaktinformasjon

Akutt Kiropraktikk
Løkkeveien 13
0253 Oslo
Tlf. 2407 2407
post@akuttkiropraktikk.no